Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu folosirea acestora. Vezi Politica de Cookie-uri

Povestea Parapli Solèy

Parapli Solèy s-a născut din iubirea pentru culori şi din nevoia de a crea. Parapli Solèy s-a născut din dorinţa de a insufla curaj vestimentar femeilor. Şi asumare. Din dorinţa de a ţine negrul la rang de accesoriu.

Numele vine din creolă haitiană şi înseamnă “umbrele de soare”.  Pentru că iubim Soarele. Dar Soarele, în exces, poate dăuna. Aşa au apărut umbrelele. 

Cum este femeia Parapli Solèy ?

Este feminină, misterioasă. Autonomă. Rafinată. Cu delicatețe, subtilitate a gustului sau a simțirii. Cu doza necesară de îndrăzneală. Femeia care vrea. Femeia care poate. Femeia care aruncă săgeți din priviri. Femeia care se alintă în brațele partenerului. Femeia care vrea să șocheze. Și știe cum să șocheze. Femeia (arareori) cuminte și supusă. Femeia curajoasă. Femeia care înțelege culorile. Și își extrage energia din ele.  

Femeia care poartă hainele Parapli Solèy este femeia care a avut o revelație despre ea însăși. Și-a descoperit valențe uriașe. A văzut în oglindă mult mai mult decât un trup și chip frumoase. A văzut Spirit. A văzut Putere. A văzut Echilibristică. A înțeles Controlul. Femeia Parapli Solèy se uită o dată în ochii tăi, iar tu o rogi să accepte lumea ta la picioarele ei. Femeia Parapli Solèy se unduie (niciodată) întâmplător în jurul tău, iar ție ți-a pierit graiul. Ție, bărbat, ție șef, dar da, și ție colegă, prietenă, rivală. Pentru că nimeni nu înțelege mai bine o femeie decât o altă femeie. Cu siguranță, tot o femeie Parapli Solèy. 

Femeia Parapli Solèy se simte bine în pielea ei. Pe femeia Parapli Solèy o simți și tu de departe. Îi simți starea, fulgerele, alintul, îi simți tot ceea ce vrea să emane prin tentaculele ei mirobolante. 

Parapli Solèy  este despre outfituri pentru persoane speciale, nu pentru ocazii speciale. 

Hainele ne ajută de obicei să mascăm anumite defecte. Să ne construim o personalitate pe care alegem să o afișăm pentru a obține reacțiile dorite în societate. 

Parapli Solèy își propune exact contrariul. Este brandul pe care îl alegi pentru că ai curajul să te arăți lumii așa cum ești. Un brand care în loc să creeze aparențe, te ajută să te simți bine în pielea ta.